Site icon NewsIT

Απειλή για βόμβα στο σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ

21.04.2022 | 18:15
Απειλή για βόμβα στο σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ

Soccer Football - Premier League - Leicester City v Manchester United - King Power Stadium, Leicester, Britain - July 26, 2020 Manchester United's Harry Maguire, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Pool via REUTERS/Oli Scarff EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να δέχθηκε απειλή για βόμβα στο σπίτι του στην Αγγλία, όπου και ζει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τα δύο τους παιδιά.

Ο διεθνής αμυντικός των “κόκκινων διαβόλων” βρίσκεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια στο “στόχαστρο” των οπαδών της ομάδας του μετά από άσχημα αποτελέσματα και το γεγονός ίσως να συνδέεται με την ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-0.

Η αστυνομία ερεύνησε πάντως το γεγονός και δεν εντόπισε κάτι, με αποτέλεσμα να αναζητείται πια ηλεκτρονικά, η πηγή της απειλής προς την οικογένεια του Μαγκουάιρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version