Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απεργία προ των πυλών

Μόνο οι μπάλες θα βρίσκονται στο παρκέ την επόμενη αγωνιστική, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά την επιστολή του ΕΣΑΚΕ προς τον ΠΣΑΚ, οι παίκτες δείχνουν αμετακίνητοι στη στάση τους και η απεργία πλησιάζει. (Δείτε το βίντεο των αθλητών).

Με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων να… καίει και την εξαγγελία της απεργίας της τέταρτης αγωνιστικής από τον ΠΣΑΚ συνεδρίασε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

 
Ο ΕΣΑΚΕ έστειλε επιστολή στους καλαθοσφαιριστές ξεκαθαρίζοντας πως συμφωνεί με κάποια από τα αιτήματα τους και τους κάλεσε σε διάλογο.

Το κείμενο της επιστολής αναφέρει: “Κύριοι, σε συνέχεια του υπ’ αριθ. πρωτ. 1360/4-11-2009 εγγράφου μας, σας επαναλαμβάνουμε ότι ο Σύνδεσμός μας είναι πρόθυμος να προβεί σε διάλογο με τον Σύνδεσμό σας επί των αναφερόμενων στα υπ’ αριθ. πρωτ. 658/28-9-2009 έγγραφό σας αιτημάτων σας, σε ορισμένα εκ των οποίων συμφωνούμε, υπό την προϋπόθεση κατά την οποία ο Σύνδεσμός σας αναστείλει την εξαγγελθείσα απεργία από την αγωνιστική δραστηριότητα της επόμενης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Επαναλαμβάνουμε ότι η επίλυση των θεμάτων που περιλαμβάνονται στο άνω έγγραφό σας εξαρτώνται και από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία αφού απαιτείται τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας και Κανονισμών, η οποία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και να ισχύσει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε άμεσα σε έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου να συζητήσουμε τα ανωτέρω αιτήματά σας, σε ορισμένα εκ των οποίων συμφωνούμε, θεωρούμε όμως ότι ο άνω διάλογος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό την απειλή απεργιακών κινητοποιήσεων. Κατά συνέπεια σας καλούμε επίσης να μας απαντήσετε εγγράφως εντός 24 ωρών για τις ενέργειές σας. Με τιμή, για το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε