Site icon NewsIT

Απίστευτο: Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σε συζητήσεις με τον Πιερικό

23.07.2021 | 14:50
Απίστευτο: Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σε συζητήσεις με τον Πιερικό

epa07273170 Sven Goran Eriksson, head coach of the Philippines, attends a press conference in Abu Dhabi, United Arab Emirates, 10 January 2019. The Philippines will face China in their 2019 AFC Asian Cup group C soccer match on 11 January 2019. EPA/STR

Απίστευτη είδηση από τη Σουηδία που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τα ελληνικά ρεπορτάζ, με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον Πιερικό.

Η ομάδα της Κατερίνης ανέβηκε φέτος στη Superleague 2 και θέλει να κάνει… εντύπωση, με μία “βόμβα” που θα φέρει στη χώρα μας τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, αλλά και προπονητή πολλών ομάδων στην Ευρώπη, όπως η Ρόμα, η Λάτσιο, η Μπενφίκα και η Μάντσεστερ Σίτι.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με αρκετές διαφορετικές πηγές, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία δουλειά του 73χρονου προπονητή ήταν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις Φιλιππίνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version