Site icon NewsIT
01:12 | 23.01.14

Απίθανο αυτογκόλ από Βύντρα, Χουανφράν! Η Μπάρτσα… τιμωρεί (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

Newsit Newsroom

Ο Λουκάς Βύντρα πριν από 3 ημέρες είχε σκοράρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα και της είχε κόψει 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Έλληνας αμυντικός μαζί με τον Χουανφράν ήταν πρωταγωνιστές σε μία από τις πιο αστείες φάσεις της χρονιάς και η Μπάρτσα με χατ-τρικ του Τέγιο θριάμβευσε με 4-1 μέσα στην έδρα της Λεβάντε.

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε, ουσιαστικά, την πρόκρισή της στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας αφού επικράτησε με 4-1 μέσα στην έδρα της Λεβάντε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ελ Ζαρ να δίνει συνέχεια στο σερί των παικτών που αγωνίστηκαν στην Σούπερ Λίγκα και σκοράρουν απέναντι στην Μπάρτσα.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Λουκάς Βύντρα και ο Χουανφράν (πρώην παίκτης της ΑΕΚ) ήταν πρωταγωνιστές ενός απίθανου αυτογκόλ που έδωσε την ευκαιρία στους Καταλανούς να κάνουν το 1-1.

Από εκεί και πέρα το ματς είχε τη σφραγίδα του Τέγιο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ από το 60′ εώς το 86′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όπως έχει κάνει 4 φορές στο φετινό κύπελλο.

Γκολ στην Μπαρτσελόνα ο Βύντρα! Επέστρεψε το “δώρο” η Ατλέτικο (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version