Site icon NewsIT

Απίθανος Λαμκέλ Ζε πήγε στην προπόνηση με φανέλα άλλης ομάδας λόγω Παναθηναϊκού

04.01.2021 | 13:31
Απίθανος Λαμκέλ Ζε πήγε στην προπόνηση με φανέλα άλλης ομάδας λόγω Παναθηναϊκού

epa07801972 Antwerp's Didier Lamkel Ze (L) in action against Alkmaar's Jonas Svensson (R) during the UEFA Europa League playoff, second leg soccer match between Royal Antwerp FC and AZ Alkmaar at King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, 29 August 2019. EPA/OLIVIER HOSLET

Ο Λαμκέλ Ζε θέλει σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έφθασε στα… άκρα την κόντρα του με την Αντβέρπ, πηγαίνοντας στην προπόνηση με τη φανέλα άλλη ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος εξτρέμ που έχει σαν πατέρα τον Λάζλο Μπόλονι, εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, φορώντας την εμφάνιση της Άντερλεχτ και έγινε viral στο Βέλγιο.

Ο ίδιος εξήγησε μάλιστα την ενέργειά του λίγο αργότερα με ένα story στο instagram, όπου κι έγραψε: «Θέλω να φύγω για την Ελλάδα, είναι απλό. Έχω συμφωνήσει και κανείς δεν θα παίξει με την καριέρα μου». Πλέον  μένει να δούμε την αντίδραση της Αντβέρπ κι αν θα… ενδώσει στις “πιέσεις” του Λαμκέλ Ζε για να του επιτρέψει να μετακινηθεί ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό.

Η ανάρτηση του Λαμκέλ Ζε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version