Site icon NewsIT

Απολύθηκε η Λορένα Γκονζάλεθ για το ρατσιστικό σχόλιο στον Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεάλ Μαδρίτης

27.10.2021 | 10:01
Απολύθηκε η Λορένα Γκονζάλεθ για το ρατσιστικό σχόλιο στον Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Λορένα Γκονζάλεθ είχε προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, με ένα σχόλιό της στο «RTVE» για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος είχε ξεστομίσει την ατάκα «αυτός ο τύπος είναι πιο μαύρος από το κοστούμι του», με αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις στα social media, που ανάγκασαν το κανάλι να επισημάνει τα εξής: «Έδειξαν έλλειψη σεβασμού (σ.σ. τα σχόλιά της) και ήταν ακατάλληλα για δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι».

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η Γκονζάλεθ απολύθηκε κιόλας από το «RTVE», με την ίδια να επιβεβαιώνει το γεγονός σε ραδιοφωνικό σταθμό, αρνούμενη πάντως να απολογηθεί για το ρατσιστικό σχόλιο. «Ήταν ένα λάθος για το οποίο έχω ζητήσει συγγνώμη κι έχω ήδη υποστεί τις συνέπειες, καθώς απομακρύνθηκα απότομα από το RTVE. Ζήτησα συγγνώμη για ένα λάθος, για ένα σχόλιο που υποτίθεται ότι έκανα σε κλειστό μικρόφωνο. Δεν πρόκειται να απολογηθώ για ένα ρατσιστικό σχόλιο γιατί δεν το έκανα ποτέ. Δεν είπα τίποτα υποτιμητικό. Δεν υποτιμώ τον παίκτη ούτε συγκρίνω το χρώμα του δέρματός του με τίποτα άσχημο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version