Site icon NewsIT

Αποθέωση για τον Άρη από τα ισπανικά ΜΜΕ

17.09.2010 | 11:23
Αποθέωση για τον Άρη από τα ισπανικά ΜΜΕ

Oι "κίτρινοι" της Θεσσαλονίκης κέρδισαν το θαυμασμό και την αναγνώριση του ισπανικού Τύπου. Πρωταγωνιστής στα ρεπορτάζ των εφημερίδων, ο Χαβίτο.

“Απροσδόκητη ήττα”, “απότομη προσγείωση”, είναι μόνο κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έδωσε ο ισπανικός Τύπος στην ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι στάθηκαν πολύ στον συμπατριώτη τους, Χαβίτο, ο οποίος με το γκολ του “έθαψε” την ομάδα την κάτοχο του τίτλου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Απίστευτος θρίαμβος του Άρη – Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της Ατλέτικο

Αναλυτικά οι αναφορές των ισπανικών εφημερίδων για το χθεσινό ματς:

ΕL pais:
“Η Ατλέτικο άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου της με μία απροσδόκητη ήττα από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Φλόρες δεν έδωσε ποτέ την αίσθηση ότι ήλεγχε την αναμέτρηση και εν τέλει έχασε με ένα γκολ του Ισπανού του Χαβίτο”.

Εl mundo: Ο Χαβίτο τιμώρησε την Ατλέτικο. Κόντρα στον έμπειρο Εκτορ Ραούλ Κούπερ η ομάδα της Μαδρίτης δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε από την πιο αδύναμη, θεωρητικά, ομάδα του ομίλου. Η ήττα αυτή δημιουργεί αμφιβολίες και για τη μεγάλη μάχη με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα”.

Ο Ρονάλντο Γκιάρο στην καλύτερη 11αδα

Μarca: “Ο Αρης κατέβασε την Ατλέτικο από τα σύννεφα. Η ομάδα του Φλόρες άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου της με ήττα στη Θεσσαλονίκη στην οποία πήγε για να προσφέρει θέαμα, κάτι που πλήρωσε ακριβά. Η ήττα αυτή υποχρεώνει την Ατλέτικο να κερδίσει πάση θυσία τη Λεβερκούζεν την επόμενη εβδομάδα”.

Αs: “Ο Χαβίτο έθαψε την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο. Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι, αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν”.

El mundo deportivo:
“Ο πρώην παίκτης της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, ο Χαβίτο, σκόραρε και στέρησε τρεις πολύτιμους βαθμούς από την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο”.

Τα “σταριλίκια” της Σάρα Καρμπονέρο στη Θεσσαλονίκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version