Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-4: Φινάλε στην Κύπρο με 3/3

Άρης Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-4: Φινάλε στην Κύπρο με 3/3
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της χειμερινής του προετοιμασίας, επικρατώντας με 4-1 του Άρη Λεμεσού στο τρίτο και τελευταία του φιλικό στην Κύπρο.

Αυτή τη φορά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακάτεψε τις 11άδες που είχε ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς, κόντρα σε Ασντόντ και ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα του αγώνα και να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη (4-1).

«Πονοκέφαλος» για τον Ρουμάνο τεχνικό, αφού είδε τον Ντάγκλας Αουγκούστο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό, χώρο οκτώ λεπτά μετά το τέρμα που πέτυχε. Μπράντον Τόμας, Σβαμπ και Νάρεϊ τα υπόλοιπα γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης Λεμεσού ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Στεπίνσκι στο 88′ στο τελικό 4-1.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Άρης Λεμεσού (Αλεξέϊ Σπιλέφσκι): Σωφρονίου, Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε, Αουγκούστο (39′ Σβαμπ), Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Κοτάρσκι (60′ Ζ. Ζίβκοβιτς), Βιεϊρίνια, Κάργας, Κουλιεράκης, Σάστρε (66′ Σελιμάι), Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρει, Μπράντον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις