Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άρης: Ο Νίκος Τριμμάτης αναλαμβάνει θέση αντιπροέδρου – Βλέπει τη ρεβάνς με Μακάμπι

Άρης: Ο Νίκος Τριμμάτης αναλαμβάνει θέση αντιπροέδρου – Βλέπει τη ρεβάνς με Μακάμπι
Intime.gr

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Νίκου Τριμμάτη με τους ανθρώπους του Άρη για την είσοδό του στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή επιχειρηματίας, Νίκος Τριμμάτης αναμένεται να βρεθεί στο… πλευρό του Θεόδωρου Καρυπίδη και -μάλιστα- να αναλάβει σημαντικό πόστο στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης.

Ο Νίκος Τριμμάτης φαίνεται πως θα αναλάβει το πόστο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Άρης, μια θέση που του έχει προταθεί από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο κ Τριμμάτης δραστηριοποιείται στο real estate, έχοντας αναλάβει και ολοκληρώσει πολλά έργα στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, κάνοντας δυναμικό «μπάσιμο» στη Χαλκιδική (Πευκοχώρι και Πόρτο Καρράς). Όπως ήταν γνωστό μέχρι τώρα, είχε συνεργασία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη στο θέμα του νέου γηπέδου. Μία συνεργασία και συνομιλίες οι οποίες… επεκτάθηκαν.

Ο Νικόλαος Τριμμάτης είχε παρακολουθήσει προ ημερών, στο πλάι του Θεόδωρου Καρυπίδη, την αναμέτρηση του Άρη με την Γκόμελ, δείχνοντας τις προθέσεις του. Οι διαπραγματεύσεις με τον «ισχυρό άνδρα» του Άρη είναι σε τόσο καλό επίπεδο που όλα δείχνουν πως ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της CBG (Concept Business Group) θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Νικόλαο Τριμμάτη να δίνει το «παρών» και στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 11/8, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις