Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αστέρας για Ευρώπη

Συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις ο Ουντότζι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τον Άρη στην πρώτη του φετινή ήττα στο “Κλεάνθης Βικέλιδης” και βλέπει πλέι-οφ. Δείτε το βίντεο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 1-0

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Ουντότζι βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά νίκησε τον Σηφάκη.

 
Οι Θεσσαλονικείς δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και όταν αυτό έγινε βρήκαν μπροστά τους τον αλάνθαστο Αναστασόπουλο, ενώ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισαν με την αποβολή του Ουριμπάρι στο 56ο λεπτό.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως στο τέλος του αγώνα ακούστηκαν έντονες διαμαρτυρίες από την εξέδρα για την κάκιστη εμφάνιση των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Γκιάρο, Νασούτι, Νέτο, Ναφτί, Φερνάντες (51′ Πρίττας), Κάλβο (69′ Ντέιλι), Γκρασιάν (65′ Χαβίτο), Κάμπορα, Κόκε.

Αστ. Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος (74′ Εστέβες), Μπαστία, Φυτανίδης, Ρόκας (86′ Μπαρτολίνι), Καρέρα, Ουντότζι, Τσέζαρεκ (90′ Έντερ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε