Αθλητικά

Αθωώθηκαν Μαρινάκης και Θεοδωρίδης για τον τελικό

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αθωώθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών από τις κατηγορίες για επηρεασμό των διαιτητών κατά τη διάρκεια του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως και σε πρώτο βαθμό, έτσι και σε δεύτερο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης κρίθηκαν αθώοι κατά πλειοψηφία από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών.

Ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει την τιμωρία των δύο αντρών λόγω του ότι κατέβηκαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησαν με τους διαιτητές.

Οι αγορεύσεις των συνηγόρων έπεισαν το σώμα και έτσι Μαρινάκης και Θεοδωρίδης αθωώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα