Site icon NewsIT

Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ “τσεκάρουν” τον Ζοσέ Σα

09.04.2020 | 11:30
Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουέστ Χαμ “τσεκάρουν” τον Ζοσέ Σα

Έντονο ενδιαφέρον για τον Ζοσέ Σα από Ισπανία και Αγγλία, αναφέρουν σημερινά (9/4) ξένα και εγχώρια δημοσιεύματα με τον Ολυμπιακό να περιμένει να δεχτεί προτάσεις ανα πάσα στιγμή.

Το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει κινήσει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φαίνεται πως ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την περίπτωσή του και την Γουέστ Χαμ να τον παρακολουθεί εξίσου.

Σημερινό (9/4) δημοσίευμα της Marca αναφέρει χαρακτηριστικά:  “Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει για έναν τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο του Άνταν θα λήξει τον Ιούνιο , οπότε θα αναγκαστεί να αναζητήσει ένα τερματοφύλακα που θα πλaισιώσει τον Γιαν Όμπλακ. Υπάρχουν δύο ονόματα κάτω από το μεγεθυντικό φακό των στελεχών της Ατλέτικο Μαδρίτης: Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού, και Mάρκο Ντμίτροβιτς της Ειμπάρ”.

Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα της “SportDay” ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γουέστ Χαμ, η οποία φαίνεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, καθώς επιθυμεί τον Σα για βασικό τερματοφύλακα. Θυμίζουμε πάντως ότι η ρήτρα του Πορτογάλου γκολκίπερ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι με κανονική μετεγγραφή από την Πόρτο, είναι στα 13 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα “πέσει” πιο κάτω.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version