Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος: «Επιστροφή χρημάτων σε όσους πήραν εισιτήριο με την ΑΕΚ αν δεν γίνει το παιχνίδι»

Ατρόμητος: «Επιστροφή χρημάτων σε όσους πήραν εισιτήριο με την ΑΕΚ αν δεν γίνει το παιχνίδι»

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο του για τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία ματαιώθηκε.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει ότι αν δεν επαναληφθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ τότε θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους αγόρασαν εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Σε περίπτωση που τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα αποφασίσουν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, τότε θα ισχύσουν κανονικά τα ίδια εισιτήρια με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι έχουν διατηρήσει στην κατοχή τους το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

2) Εφόσον, σε αντίθετη περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τότε οι κάτοχοι θα λάβουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο πλήρωσαν, πάντα όμως με την επίδειξη του αποκόμματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα επανέλθει με περαιτέρω διευκρινήσεις μετά τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών αθλητικών οργάνων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις