Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Ιωνικός: «Κράξιμο» σε παίκτες στο φινάλε και ένταση με Σπανό

Superleague 1, Ατρόμητος – Ιωνικός: «Κράξιμο» σε παίκτες στο φινάλε και ένταση με Σπανό
ΦΩΤΟ Intime

Ένταση επικράτησε στο Περιστέρι μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Ιωνικό, που έληξε με ήττα των γηπεδούχων, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη στη φετινή Superleague και «ξέσπασαν» κατά παικτών και διοίκησης, έχοντας λεκτικό επεισόδιο με τον πρόεδρο, Γιώργος Σπανός.

Η πέμπτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και η πενιχρή συγκομιδή των δύο βαθμών μετά από 7 αγωνιστικές, «ξεχείλισε το ποτήρι» για τους οπαδούς του Ατρομήτου που μετά το ματς με τον Ιωνικό αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας, ενώ όταν οι τελευταίοι συνοδεία του Χαβιέ Ούμπιδες πλησίασαν την κερκίδα των οργανωμένων τα.. άκουσαν από τους οργανωμένους σε έντονο ύφος.

Εξάλλου περίπου δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, είχε σημειωθεί κι άλλο περιστατικό στην κερκίδα, με τον ισχυρό άνδρα των «κυανόλευκων», Γιώργο Σπανό, να έχει έντονο επεισόδιο με οπαδό της ομάδας που αποδοκίμαζε τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του ανέβηκε λίγο πιο μετά στην κερκίδα για να ζητήσει κι αυτός τον λόγο, πριν τελικά τα πνεύματα ηρεμήσουν. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις