Μπάσκετ

ΑΕΚ: Η ανεπίσημη πρώτη προπόνηση με Μπάνκι κι Έλληνες παίκτες [pics]

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Ο Λούκα Μπάνκι είχε την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ σήκωσαν… μανίκια κι έπιασαν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Ο Λούκα Μπάνκι είχε την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά τους Έλληνες της ομάδας στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι ξένοι παίκτες αναμένεται να αφιχθούν στην Αθήνα την Τετάρτη (22/8) και να ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί κι επίσημη “πρώτη” της ΑΕΚ.

Στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ βρέθηκαν σήμερα (20/8) οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιάννης Αγραβάνης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Μανώλης Χατζηδάκης και Στέργιος Πράπας. Πριν από την προπόνηση οι Λούκα Μπάνκι και Ντράγκαν Σάκοτα είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία. Να σημειώσουμε πως στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός Μαυροβούνιος, Φίλιπ Νίκσεβιτς που θα βρίσκεται στην προετοιμασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα