Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Έτσι προπονήθηκε με τον Κόμπι Μπράιαντ! Τα πολλά σουτ και… το τετράδιο – video

Αντετοκούνμπο: Έτσι προπονήθηκε με τον Κόμπι Μπράιαντ! Τα πολλά σουτ και… το τετράδιο – video
ΦΩΤΟ instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκε το φετινό καλοκαίρι παρέα με τον θρύλο του NBA, Κόμπι Μπράιαντ και μίλησε για αυτή τη μοναδική εμπειρία στον επίσημο λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς στα social media.

Στην καλοκαιρινή του προετοιμασία, η οποία περιελάμβανε και προπονήσεις με τον Κόμπι Μπράιαντ, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενόψει και της έναρξης της σεζόν 2018-19 στο NBA.

Ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ αποκάλυψε τα σημεία που δούλεψε περισσότερο, όσα του είπε ο πρώην σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά και το γεγονός ότι εμφανιζόταν στο γήπεδο με… τετράδιο ερωτήσεων.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Ήθελα να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω τρόπους να τα καταφέρω. Έμαθα πολλά από εκείνον. Να είμαι απλός, να δουλεύω ξανά και ξανά και ξανά. Μου είπε να είμαι πάντα παιδί. Σκέφτηκα ότι δεν έχει δίκιο και ότι πρέπει να είμαι ώριμος. Μου εξήγησε όμως ότι πρέπει να είμαι σαν παιδί και να παραμένω δημιουργικός. Μου είπε ότι, όταν ήμασταν παιδιά, κάναμε συνέχεια ερωτήσεις.

Οι προπονήσεις πήγαν τέλεια. Έκανα εκατοντάδες σουτ. Ήταν απίστευτο συναίσθημα, είχα τετράδιο μαζί μου και είχα έτοιμος ερωτήσεις. Ερωτήσεις για πάρα πολλά πράγματα που ήθελα να μάθω από εκείνον».

Το video με τον Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις