Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Θέλω να κυνηγάω Λεμπρόν και Ντουράντ”

Αντετοκούνμπο: “Θέλω να κυνηγάω Λεμπρόν και Ντουράντ”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε ότι προτιμάει να μη θεωρείται καλύτερος του Λεμπρόν Τζέιμς και του Κέβιν Ντουράντ στο NBA, καθώς αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο για να βελτιώνεται στο παρκέ.

Τον τρόπο που σκέφτεται τον ανταγωνισμό με τους κορυφαίους παίκτες του NBA, αλλά και το μέλλον του στο άθλημα, εξήγησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ πραγματοποιεί μία τρομερή χρονιά με το Μιλγουόκι και είναι ήδη από τα φαβορί για τον τίτλο του MVP της κορυφαίας λίγκας, αλλά ο ίδιος, μιλώντας στο “yahoo sports”, έδειξε την ανάγκη του να παραμένει ταπεινός.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Δεν πρόκειται να πω ποτέ ότι είμαι καλύτερος από τον Λεμπρόν ή τον Ντουράντ. Ο λόγος είναι επειδή θέλω πάντα να αισθάνομαι ότι έχω κάποιον να κυνηγήσω. Θέλω να αισθάνομαι ότι μπορώ πάντα να γίνομαι καλύτερος.

Ο Λεμπρόν είναι ένας από τους σπουδαιότερους που έχουν παίξει ποτέ αυτό το άθλημα. Ο Ντουράντ είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκόρερς που έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ. Και το κάνουν για πολύ καιρό. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Να είμαι στην 14η, στην 15η χρονιά μου στο πρωτάθλημα και να κάνω ακόμα αυτό που κάνω σήμερα, ίσως και ακόμα καλύτερα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις