Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανυπομονεί για ΟΑΚΑ ο Τζέιμς! Οι ατάκες για Καλάθη και Σίνγκλετον [pics]

Ανυπομονεί για ΟΑΚΑ ο Τζέιμς! Οι ατάκες για Καλάθη και Σίνγκλετον [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ξανά διάλογο με τους φίλους του στο twitter και δεν δίστασε να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων και για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Για μία ακόμη φορά ο Μάικ Τζέιμς απάντησε για τα πάντα στο twitter και έδειξε να ανυπομονεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα και το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

Οι ατάκες του Τζέιμς

Για τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ ο Τζέιμς είπε: «Γιουλ, Καλάθης, Ροδρίγεθ και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Χωρίς σειρά για τους πρώτους τρεις».

Για την επιστροφή του στην Αθήνα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Για το αν είναι ο πιο μισητός παίκτης στην Ευρώπη: «Τουλάχιστον σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι το γήπεδο θα είναι γεμάτο για να με αποδοκιμάζουν».

Για τη σύγκριση Σίνγκλετον με Σενγκέλια: “Καλή ερώτηση. νομίζω ότι ο Κρις (σ.σ. Σίνγκλετον) κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ, αλλά ο Σενγκέλια είναι καλύτερος με πλάτη στο καλάθι. Οπότε εξαρτάται στο τι θέλει κανείς”.

Για τους 5 καλύτερους σέντερ της Euroleague: «Είχαμε αυτή τη συζήτηση σήμερα. Νομίζω ότι ο Χάινς και ο Βέσελι είναι στο 1 και στο 2 και μετά είναι δύσκολο να πεις. Δεν ξέρω καν ποιος είναι Νο.1».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις