Site icon NewsIT

Δεν αγωνίστηκε ο Αντετοκούνμπο! “Η ίδια ενόχληση που είχα το καλοκαίρι”

23.11.2017 | 09:53

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Σανς μέσα στο Φοίνιξ, αλλά το έκαναν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το σχόλιο του “Greek freak” για τις ενοχλήσεις στο γόνατο του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η απουσία του από το συγκεκριμένο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς οφείλεται στο ίδιο πρόβλημα που τον κράτησε εκτός Εθνικής Ελλάδας το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο “Greek freak” τόνισε πως απλά θέλει να είναι προσεκτικός και εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση του, λέγοντας πως θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι των Μπακς.

“Είναι η ίδια ενόχληση, αλλά νιώθω καλά. Απλώς προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και να μην πάθω καμιά ζημιά. Η χρονιά είναι μεγάλη και θέλω να είμαι προσεκτικός. Θα ξεκουραστώ λίγο, θα κάνω λίγη θεραπεία και πιστεύω πως το Σάββατο θα παίξω με τους Τζαζ”, τόνισε ο Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς έκαναν και σχετικό ποστάρισμα

Απ’ τη μεριά του, ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ, ανέφερε: “Ο Γιάννης έχει παίξει πολλά λεπτά και είναι ακόμη νωρίς μέσα στη σεζόν. Γι’ αυτό και ο πάγκος μας θα πρέπει να είναι λίγο πιο σταθερός στην προσφορά του, για να δίνουμε περισσότερες ανάσες σε παιδιά όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Μίντλετον”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version