Μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Με Γιαννακόπουλο στην Πόλη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ηγηθεί της αποστολής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (17/01, 19:45) για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Έχοντας στο πλάι του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Με αυτή του την κίνηση, ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ θέλει να δείξει πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και πως την στηρίζει σε αυτή την κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 12-5, έχοντας το αήττητο στο ΟΑΚΑ και μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/01, 21:15).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα