Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπλατ: “Πρόκληση ο Ολυμπιακός, απογοητεύτηκα που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ”

Μπλατ: “Πρόκληση ο Ολυμπιακός, απογοητεύτηκα που δεν επέστρεψα στο ΝΒΑ”

Ανυπόμονος να βρεθεί μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού δείχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος δήλωσε για μια ακόμη φορά έτοιμος για την «ερυθρόλευκη» πρόκληση. Η απογοήτευση για τη μη επιστροφή του στο ΝΒΑ και ο θαυμασμός για Σπανούλη.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Ισραήλ, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, είπε αρχικά: «Κάποιες φορές καταλήγεις στο δεύτερο επίπεδο. Ένιωσα κάποια απογοήτευση και λύπη που δεν μπόρεσα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων», ο Μπλατ τόνισε: «Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Δεν θα είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είμαι συνηθισμένος στις προκλήσεις και ανυπομονώ για αυτό. Περιμένω να δω τους φιλάθλους μας από κοντά. Είναι εντυπωσιακοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι σε αυτή την ατμόσφαιρα. Όπως και στη Μακάμπι και στο ΝΒΑ».

Όσο για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη; «Ο Σπανούλης είναι όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ένας από τους κορυφαίους στην Euroleague. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος είναι ακόμα πεινασμένος και θέλει να επιστρέψει την ομάδα στην κορυφή. Είμαι εδώ, για να τον βοηθήσω. Έχουμε ένα μείγμα από νέους κι έμπειρους παίκτες».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις