Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Ένταση με Τζέιμς στο ΣΕΦ! [pic]

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Ένταση με Τζέιμς στο ΣΕΦ! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στο ΣΕΦ, έπειτα από το τρίποντο του Μάικ Τζέιμς στην εκπνοή του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μάικ Τζέιμς ευστόχησε σε τρίποντο στη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, με τους παίκτες των Πειραιωτών να αντιδρούν.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού πήρε την απόφαση να εκδηλώσει κανονικά επίθεση, παρότι το παιχνίδι είχε κριθεί, διαμορφώνοντας το τελικό 99-75. Η κίνηση του αυτή έβαλε… φωτιά στο ΣΕΦ, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αντιδρούν και να του ζητούν τα ρέστα στο κέντρο του παρκέ.

Τα πράγματα, πάντως, δεν ξέφυγα, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση και τους παίκτες των δύο ομάδων να φεύγουν μαζί για τα αποδυτήρια.

Δείτε την αντίδραση του Μάντζαρη

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάικ Τζέιμς τοποθετήθηκε στο twitter για το περιστατικό στην τελευταία φάση του αγώνα, τονίζοντας ότι σέβεται τον Ολυμπιακό.

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. Στο τελευταίο play ένιωσα πως μου έγινε φάουλ και γι’ αυτό φώναξα. Μετά κατάλαβα πως το παιχνίδι τελείωσε και δεν είχε καμία σημασία. Είμαι μαχητής και παλεύω πάντα, αλλά δεν ήθελα ποτέ να δείξω πως είμαι μεγαλύτερος από κάποιον άλλον», έγραψε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις