Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Πρόκληση η Αρμάνι – Ανυπομονώ να παίξουμε στο ΣΕΦ”

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Πρόκληση η Αρμάνι – Ανυπομονώ να παίξουμε στο ΣΕΦ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να κερδίσουμε ομάδες όπως η Αρμάνι” ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον αυριανό (19.10.2018) αγώνα των “ερυθρόλευκων” με την ομάδα από το Μιλάνο, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας -στη διοργάνωση- στο ΣΕΦ.

«Είναι μία ιδιαίτερη εβδομάδα με δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες και μάλιστα με ταξίδι στο ενδιάμεσο. Είναι μία πρόκληση αυτό που βάζει η Ευρωλίγκα και πρέπει να είσαι έτοιμος σωματικά και πνευματικά. Γι’ αυτό άλλωστε προετοιμαζόμαστε από την αρχή της σεζόν. Το καλό είναι πως όλοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Για την Αρμάνι Μιλάνο: «Η Αρμάνι είναι μία υπέροχη ομάδα και το έχει δείξει ήδη με το ποιοτικό μπάσκετ που παίζει. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς».

Ολυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού ο Στρέλνιεκς

Για την ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια και την ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του Γιώργου Μπόγρη: «Όταν έχεις μία τόσο μεγάλη σεζόν και τόσα πολλά παιχνίδια πρέπει να προσφέρουν όλοι στο ρόστερ. Απλά μίλησα και έδωσα το ίδιο μήνυμα που λέμε κάθε μέρα. Δεν είπα κάτι ιδιαίτερο. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε με τις αρχές και τη φιλοσοφία αυτής της ομάδας. Όλοι θα πρέπει να παλεύουν για το καλύτερο δυνατό».

Για το αν μπορεί ο Μιλουτίνοφ να βελτιωθεί κι άλλο: «Σε ατομικό επίπεδο είναι εκπληκτικός. Αυτό που καθορίζει τους παίκτες υψηλού επιπέδου είναι να έχουν συνέπεια στο παιχνίδι τους. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν είναι σταθερός έτσι συνέχεια και να δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από εκείνον».

Για τις δύο νίκες σε δύσκολες έδρες: «Είναι γεγονός ότι όταν ξεκινάς με δύο εκτός έδρας και δύσκολα παιχνίδια, δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Σημασία έχει τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Τώρα, όμως, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας και περιμένω να μας δώσουν ενέργεια και πάθος για να έχουμε καλή συνέχεια».

Για το ποιον παίκτη της Αρμάνι θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός: «Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να δούμε την πρόκληση συνολικά ως ομάδα και να εξολοθρεύσουμε τα όπλα τους».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις