Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με Μπλατ!

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση με Μπλατ!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπλατ. Την Τρίτη (21/8) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη.

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/08) ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει μαζεμένους όλους τους παίκτες του και να κάνει την πρώτη -έστω και χαλαρή- προπόνηση εν όψει της νέας χρονιάς!

Πρόκειται για προπόνηση προσαρμογής, όπως άλλωστε θα είναι και αυτές που θα ακολουθήσουν το Σάββατο (18/08) και την Κυριακή (19/08).

Από κει και πέρα, την Πέμπτη (16/08) οι Σάσα Βεζένκοφ, Γιάνις Τίμα και Ζακ ΛεΝτέι έκαναν πλήρες πακέτο εξετάσεων, ενώ σήμερα (17/08) υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις. Επίσης, οι περισσότεροι (κάποιοι το είχαν κάνει νωρίτερα) έκαναν FMS (Functional Movement Screen) τεστ (σχετική φωτό Βεζένκοφ).

Την Δευτέρα (20/08) θα περάσουν από εργομετρικά, ενώ την Τρίτη (21/08) θα γίνει η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας (πρωί-απόγευμα). Η απογευματινή προπόνηση θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου (17.30).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις