Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Πάει για το… προσπέρασμα του Διαμαντίδη!

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Πάει για το… προσπέρασμα του Διαμαντίδη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κύμη για να πάρει… χρόνο ξεκούρασης. Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται όμως να αγωνιστεί κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα των “ερυθρόλευκων” με την Μπασκόνια για την Euroleague, κάτι που θα του δώσει μια σημαντική διάκριση.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετράει 278 συμμετοχές μέχρι στιγμής στην Euroleague και ισοβαθμεί στην 6η θέση του σχετικού πίνακα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην αυριανή (17.10.2018) αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια κι έτσι θα μείνει μόνος του στην 6η θέση, αφήνοντας… πίσω του τον θρυλικό αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ο Σπανούλης πλέον θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 284 συμμετοχές, την ώρα που η 4η ανήκει στον Παούλιους Γιανκούνας με 298.

Όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις, ο -παλαίμαχος πλέον- Χουάν Κάρλος Ναβάρο κατέχει την κορυφή με 441 συμμετοχές, ακολουθεί ο Φελίπε Ρέγες με 323, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Νίκος Ζήσης με 310 συμμετοχές στην Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις