Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Στρέλνιεκς! Κατευθείαν για ράμματα [pics]

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική της Basket League

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, στην πρώτη φάση του αγώνα του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στο ΣΕΦ, δέχθηκε μία αγκωνιά στο κεφάλι από τον Σίρκο, με αποτέλεσμα να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια για ράμματα!

Ο Λετονός γκαρντ των “ερυθρολεύκων” δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να στερείται μία ποιοτική λύση στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Πειραιά.

Ο τραυματισμός του Στρέλνιεκς

stre stre stre

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα