Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πασκουάλ: “Δεν γίνεται να κερδίσεις με 17 λάθη”

Παναθηναϊκός – Πασκουάλ: “Δεν γίνεται να κερδίσεις με 17 λάθη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στα πολλά λάθη των παικτών του και την αστοχία έξω από τη γραμμή του τριπόντου, στάθηκε μετά το τέλος του ματς στο Μόναχο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στη φετινή Euroleague, θυμίζοντας την περσινή εκτός έδρας εικόνα και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι με τόσα λάθη, που έκαναν οι παίκτες του, δεν γίνεται να κερδίσεις μακριά από το ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ

“Συγχαρητήρια στη Μπάγερν για τη νίκη της. Ήταν ένα σκληρό και ισορροπημένο ματς. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος. Για εμάς η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε 17 λάθη και μόλις 4 στα 20 σουτ τριών πόντων και με αυτούς τους αριθμούς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Είχαμε τις πιθανότητές για τη νίκη ως το τέλος, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τη Μπάγερν: «Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η καλή εικόνα της Μπάγερν. Ήταν δεδομένο πως θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμη μετά το πρώτο ματς. Στον αγώνα με την Εφές ήταν ανταγωνιστική για 20-25 λεπτά, ωστόσο δέχθηκε 3-4 τρίποντα στη σειρά και ήταν δύσκολο να επιστρέψει. Κάθε ματς στην EuroLeague είναι ξεχωριστό, οπότε δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις