Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σενάριο για επιστροφή Ρίβερς! Τι λέει το ρεπορτάζ [pic]

Παναθηναϊκός: Σενάριο για επιστροφή Ρίβερς! Τι λέει το ρεπορτάζ [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς στην αγωνιστική δράση, με τα πρώτα σενάρια να φέρνουν τον έμπειρο Αμερικανό σκόρερ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Αρμάνι Μιλάνο.

Η Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Κέι Σι Ρίβερς για την ενίσχυση του ρόστερ τους, όμως το ρεπορτάζ από την Ιταλία θέλει τον παίκτη κοντά και στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” δεν έχουν ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής στην Euroleague, με το τρίποντο να αποτελεί ένα από τα βασικά τους μειονεκτήματα και έτσι η προσθήκη του Αμερικανού μόνο παράλογη δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί.

Οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί κοντά σε συμφωνία στα μέσα της περασμένης σεζόν, όμως ο τραυματισμός του Ρίβερς, αλλά και οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του, έφεραν το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ του έγκυρου Sportnado λοιπόν, η πιθανότητα επιστροφής του έμπειρου γκαρντ στο ΟΑΚΑ παραμένει, εξαιτίας και των καλών σχέσεων του παίκτη με τον κόουτς Πασκουάλ.

Το ρεπορτάζ για Ρίβερς και Παναθηναϊκό

“Πέρα από το ενδιαφέρον της Μιλάνο, η επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς στον Παναθηναϊκό παραμένει ως πιθανότητα, από ό,τι μου έχουν πει. Η σχέση με τον κόουτς Πασκουάλ είναι ακόμη καλή και οι οπαδοί θα χαίρονταν να τον έχουν πίσω, την ώρα που μια νέα συμφωνία απλώς δεν έγινε πράξη το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά το ενδιαφέρον είναι ακόμη εκεί”, έγραψε γνωστός ρεπόρτερ του Sportnado στο twitter.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις