Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σημαντική βοήθεια εκ… Τουρκίας για την Ελλάδα! Ο Καντέρ συγκέντρωσε χρήματα για τους πληγέντες [pic]

Σημαντική βοήθεια εκ… Τουρκίας για την Ελλάδα! Ο Καντέρ συγκέντρωσε χρήματα για τους πληγέντες [pic]
ΦΩΤΟ twitter

Με συγκινητική πρωτοβουλία, ο Τούρκος NBAer, Ενές Καντέρ, έσπευσε εξ αρχής να μαζέψει χρήματα υπέρ των πληγέντων στην Ελλάδα, από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και ήδη έχει βοηθήσει να συγκεντρωθούν πάνω από 20.000 ευρώ.

Η παγκόσμια αλληλεγγύη για την Ελλάδα και τα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική, με πλήθος ανθρώπων να συνδράμουν λίγο ή πολύ, υπέρ των πληγέντων. Μεταξύ αυτών και ο Τούρκος, Ενές Καντέρ.

 

Ο σέντερ του NBA, έμαθε για τα γεγονότα στη χώρα μας από τα Μέσα και από την πρώτη στιγμή, έσπευσε να βοηθήσει, ξεκινώντας έναν διαδικτυακό έρανο σε γνωστή σχετική ιστοσελίδα (gofundme.com), καλώντας όλους τους φίλους του να συμμετάσχουν.

https://twitter.com/Enes_Kanter/status/1022266135457161216

Η συμμετοχή μάλιστα ήταν μεγάλη και αρκετός κόσμος θέλησε να δώσει από το… υστέρημα του, για να υποστηρίξει τη χώρα μας και τα θύματα των φονικών πυρκαγιών της Αττικής. Μέχρι στιγμής λοιπόν, έχει συγκεντρώσει 20.905 ευρώ, ενώ αναμένεται στο τέλος να καταβάλλει και ο ίδιος ένα σημαντικό ποσό, αυξάνοντας τα χρήματα που θα δοθούν στη χώρα μας.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις