Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με μαθητές κι από 30 προσκλήσεις σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό!

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με μαθητές κι από 30 προσκλήσεις σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δίχως τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου.

Η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να δώσει στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό από 30 προσκλήσεις και τα υπόλοιπα εισιτήρια να μοιραστούν σε σχολεία.

Η σχετική απόφαση πάρθηκε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/1),στο Ηράκλειο, παρουσία της αστυνομίας, της ΕΟΚ, εκπροσώπων των δύο ομάδων, του Δήμου και της τοπικής Ένωσης (ΕΚΑΣΚ). Η ομοσπονδία, όπως και η Αστυνομία, δεν επιθυμούσε την παρουσία των οπαδών των δύο ομάδων, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η ανακοίνωση

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ και των δύο φιναλίστ του θεσμού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Συναποφασίστηκε στον τελικό στις εξέδρες να βρίσκονται μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών της περιοχής. Στα δύο σωματεία θα δοθούν από 30 προσκλήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (17.15).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις