Site icon NewsIT

Τενερίφη – Περιστέρι: Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους “κυανοκίτρινους”!

29.10.2019 | 23:42
Τενερίφη – Περιστέρι: Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους “κυανοκίτρινους”!

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα στην Ισπανία από την Τενερίφη (72-68). Πρώτη ήττα στο Basketball Champions League αλλά και στη σεζόν γενικότερα για την ομάδα του Ηλία Ζούρου, αφού μέχρι τώρα μετρούσε επτά νίκες σε ισάριθμα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τενερίφη το Περιστέρι αλλά “έπεσε” μαχόμενο γνωρίζοντας τελικά την πρώτη του ήττα (72-68) στη σεζόν μετά από επτά σερί επιτυχίες (4/4 στη BasketLeague και 2/2 στο Basketball Champions League).

Οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο του ματς από την αρχή και έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 13 πόντους πριν ένα ξέσπασμα του Περιστερίου, με μπροστάρη το Χάτσερ έφερε το σκορ στο 51-50 και τους φιλοξενούμενους στον -1.

Η Τενερίφη όμως σε εκείνο το σημείο έβγαλε στο παρκέ όλη της την ποιότητα και την εμπειρία οικοδομώντας εκ νέου ένα προβάδισμα οκτώ πόντων (58-50) και φτάνοντας τελικά στη νίκη με 72-68 παρά το γεγονός ότι το Περιστέρι πλησίασε πάλι στο σκορ διεκδικώντας τη νίκη ως το τέλος.

Κορυφαίοι για τη νικήτρια Τενερίφη ήταν οι Ντίεθ με 16 πόντους, Σερμαντίνι με 11 και Χουέρτας και Σάλιν με 10 πόντους ο καθένας. Για τους «κυανοκίτρινους», ξεχώρισαν οι Γκρέι με 26 και Χάτσερ με 13 πόντους.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version