Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βασιλειάδης: “Δεν μπορώ να πω ότι έχει δίκαιο ο Ολυμπιακός”

Βασιλειάδης: “Δεν μπορώ να πω ότι έχει δίκαιο ο Ολυμπιακός”
ΦΩΤΟ intime

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σχολίασε για μία ακόμη φορά το ζήτημα με τον Ολυμπιακό και τη Basket League, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί εκβιασμοί, από καμία πλευρά.

“Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο” ανέφερε 0 Γιώργος Βασιλειάδης, για την κατάσταση στη Basket League, δείχνοντας το “αδιέξοδο” στο οποίο έχει βρεθεί το ελληνικό μπάσκετ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε ξανά τον πρόεδρο της ΕΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά σημείωσε στον Real FM, ότι δεν μπορεί να πει ότι έχει δίκαιο ο Ολυμπιακός, που δεν θέλει να κατέβει στα ματς.

Οι δηλώσεις του Βασιλειάδη

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο – τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις