Site icon NewsIT
19:36 | 03.02.14

Δ.Γιαννακόπουλος: Δεσμεύομαι να βοηθήσω το καλοκαίρι την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου βρέθηκε στον “Τάφο του Ινδού” για την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ερασιτέχνης για τα 106 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει αναφορά στο θέμα της εμπλοκής του στην ΠΑΕ

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε την δική του τοποθέτηση στην γιορτή του Παναθηναϊκού, κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας, αφού δεσμεύτηκε να βοηθήσει οικονομικά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο την ΠΑΕ.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ ως πρόεδρος της ΚΑΕ. Είμαι βέβαιος ότι από ψηλά που θα μας παρακολουθεί θα νιώθει υπερήφανος. Για τα έξι ευρωπαϊκά, το Γουέμπλει, τους 500 και βάλε τίτλους. Είναι η ίδια περηφάνια που αισθάνομαι και εγώ για τα αθλητικά ιδεώδη με τα οποία μεγάλωσα.

Σαν οπαδός θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζου. Η δική του προεδρεία διαδέχτηκε την πιο μαύρη σελίδα του Παναθηναϊκού μας, αυτή της πολυμετοχικότητας. Οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα του. Δεσμεύομαι ότι καλοκαίρι εφόσον το θέλετε θα είμαι δίπλα σας και οικονομικά και όπως αλλιώς μπορέσω. Καλώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενισχύσουν με μήνυμα τον Ερασιτέχνη και εγώ πρώτος προσφέρω 10.000 ευρώ ακόμα στον Παναθηναϊκό μας”.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος είχε πει: “Δεν είχα προετοιμαστεί να μιλήσω μιας και κόβουμε την πίτα μας να έχουμε μια καλή χρονιά, όλα τα τμήματα μας να τα πάνε καλά και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις πολλές δυσκολίες που είτε άλλοι μας βάζουν μπροστά μας είτε συναντάμε λόγω της κρίσης”.

Διαβάστε ακόμα…

Σίλντενφελντ: Υπήρξε ενδιαφέρον αλλά επέλεξα να παραμείνω στον Παναθηναϊκό

“Φουντώνει” η κόντρα Παναθηναϊκού και ΟΦΗ

Γιορτάζει ο Παναθηναϊκός – Συμπλήρωσε 106 χρόνια ιστορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version