Site icon NewsIT
12:17 Τρίτη 28 Απριλίου 2026

Διεθνής διαιτητής συνελήφθη στην Αγγλία για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο αγόρι

Για ξένο διαιτητή που ήταν στη λίστα και για το Μουντιάλ κάνουν λόγο τα βρετανικά Μέσα

Κόκκινη κάρτα

Κόκκινη κάρτα διαιτητή σε αγώνα ποδοσφαίρου (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Τραγική είδηση από την Αγγλία, με έναν διεθνή διαιτητή να κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ένα ανήλικο αγόρι, μία ημέρα πριν διευθύνει αγώνα της UEFA στο Νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο διαιτητής είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για αναμέτρηση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και λίγες ώρες πριν βρεθεί στο γήπεδο, προσπάθησε να προσελκύσει έναν έφηβο, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση.

Πηγές του βρετανικού Μέσου υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής κατηγορείται ότι άγγιξε ακατάλληλα το ανήλικο αγόρι και προσπάθησε να το πάρει μαζί του στο δωμάτιό του, γεγονός που έφερε την καταγγελία εναντίον του στην αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε αμέσως μετά τον αγώνα της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ρωτήθηκε σχετικά με το περιστατικό και εμφανίζεται να απάντησε τα εξής: «Εξετάζουμε την κατάσταση με μεγάλη ανησυχία. Στο διάστημα αυτό, ο διαιτητής δεν θα ληφθεί υπόψη για κανέναν αγώνα της UEFA».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version