Site icon NewsIT

Δίκη Μπενζεμά: Στις 24 Νοεμβρίου η απόφαση

22.10.2021 | 16:59
Δίκη Μπενζεμά: Στις 24 Νοεμβρίου η απόφαση

French soccer player Mathieu Valbuena and his lawyer Paul-Albert Iweins answer questions to journalists during a break in the trial of Real Madrid soccer team player Karim Benzema and other defendants, on charges of involvement in an alleged attempt to blackmail Valbuena over a sex tape almost five years ago, at the Versailles courthouse, near Paris, France, October 20, 2021. REUTERS/Sarah Meyssonnier

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στην οποία κατηγορούμενος είναι, μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Μπενζεμά.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρόεδρος του δικαστηρίου γνωστοποίησε ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (21/10) ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης και ζήτησε την καταδίκη του σε φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή και την επιβολή προστίμου ύψους 75.000 ευρώ.

Ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε επίσης την ενοχή και των άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση και την τιμωρία τους με ποινές από 18 μήνες με αναστολή έως τετραετή φυλάκιση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version