Site icon NewsIT

Δημόσια αντιπαράθεση του Σισέ με οπαδό του Ολυμπιακού (pic)

24.10.2020 | 12:22
Δημόσια αντιπαράθεση του Σισέ με οπαδό του Ολυμπιακού (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σχολίασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στα social media κι ένα σχόλιο από οπαδό των “ερυθρολεύκων” οδήγησε σε μία δημόσια αντιδικία των δυο τους στο twitter.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην απόδοση του συμπατριώτη του Ματιέ Βαλμπουενά, γεγονός που έφερε μια “επίθεση” προς το πρόσωπό του από των φίλο του Ολυμπιακού, ο οποίος άρχισε να τα… μαζεύει όμως στη συνέχεια και μετά τις απαντήσεις του Σισέ.

Ο διάλογος του Σισέ με τον οπαδό του Ολυμπιακού

Σισέ: “Ο Βαλμπουενά έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό. Έπαιζε στην έδρα του κόντρα στην πρώην του ομάδα, όποτε είχε παραπάνω πλεονεκτήματα από τους Τοβέν και Παγιέ. Ο Παγιέ ήταν σε κακή φόρμα σε σχέση με τον Βαλμπουενά που τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, γιατί είναι πιο εύκολο από το να παίζεις στη Γαλλία”.

Οπαδός του Ολυμπιακού: “Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας Σισέ! Συνεχίστε να ασχολείστε με τη μουσική και να φοράτε φούστες, είναι καλύτερα για εσάς”.

Σισέ: “Θέλετε μια υπενθύμιση των στατιστικών μου στην Ελλάδα;”

Οπαδός του Ολυμπιακού: “Σεβόμαστε τον Σισέ, όμως, σεβόμαστε περισσότερο τον Βαλμπουενά. Εκείνος κάνει εκπληκτικά πράγματα σε προχωρημένη ηλικία. Άλλοι θα άραζαν σε πισίνες”.

Σισέ: “Ξανασκέψου το. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Ματιέ. Χθες είχε έναν καλό αγώνα Αλλά συγνώμη και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Γι ‘αυτό μην αναφέρεστε στον σεβασμό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version