Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δώνης: Δικαιώθηκα με την ΑΕΚ

Ο πρώην και ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ έχουν πολύ καλές σχέσεις, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δικαίωση για τον ίδιο χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Δώνης τονίζοντας πως τα προβλήματα δεν είναι αγωνιστικά.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Novasuper Σπορ FM o προπονητής του Ατρόμητου και πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την εμπειρία του στους “κιτρινόμαυρους”, ενώ μίλησε και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα:

 
“Αυτό που συμβαίνει τώρα στην ΑΕΚ είναι δικαίωση για τον προπονητή που έφυγε. Όταν αναλαμβάνει ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα (Μπάγεβιτς) και η ομάδα δεν πάει καλά τότε τα προβλήματα είναι άλλα και όχι αγωνιστικά. Εγώ βρέθηκα στη μέση των προβλημάτων.
 
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά πως πάντα αναγνωρίζω τις ευθύνες μου. Δεν το λέω εγωιστικά, ούτε για να αφήσω κάποια αιχμή. Δεν έχω καλές επαφές με τον Τύπο, ο οποίος ήταν σκληρός μαζί μου και είχε συνέπεια να φύγω. Έφυγα από τη Λάρισα γιατί ήξερα ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Δημήτρης Μάρκος θα με στήριζαν και θα με άφηναν να δουλέψω.
 
Όλα, όμως, άλλαξαν μέσα σε δύο μήνες, ο Νικολαϊδης έφυγε και όλα έγιναν όπως έγιναν.
 
Δεν συνηθίζω να κάνω υπολογισμούς. Αυτό που με προβλημάτισε εξ’ αρχής ήταν η πολύ δύσκολη κλήρωση. Αν κάναμε κάτι καλό στα πρώτα παιχνίδια θα μας βοηθούσε ψυχολογικά. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου και άποψή μου είναι πως δείχνουμε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο. Αν τα καταφέρουμε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (σ.σ. Πανθρακικό) θα φτάσουμε τους 19 βαθμούς. Όλες μου οι ομάδες μέχρι στιγμής, εξαιρουμένου την ΑΕΚ, κάνανε πολύ καλό πρώτο γύρο. Αν και δεν το δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, οι 19 βαθμοί είναι η καλύτερη συγκομιδή σε πρώτο γύρο για τον προπονητή Γιώργο Δώνη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε