Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Εφές – Αταμάν: “Να απαντήσουμε στον Παναθηναϊκό με σκληράδα”

Εφές – Αταμάν: “Να απαντήσουμε στον Παναθηναϊκό με σκληράδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εφές Αναντολού υποδέχεται αύριο (16/11) τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει πως η ομάδα του θέλει πολύ να κερδίσει αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Ο Τούρκος τεχνικός της Εφές στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να απαντήσει με την ίδια σκληράδα.

«Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες έφτασαν στην έβδομη αγωνιστική με το ίδιο ρεκόρ. Ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο ροτέισον. Ο Καλάθης, ο Λάνγκφορντ και ο Λοτζέσκι, μαζί με άλλους καλούς γκαρντ είναι επικίνδυνοι στην περιφέρεια, ενώ διαθέτουν σκληρούς παίκτες όπως ο Γκιστ και ο Λάσμε. Παίζουν ένα σταθερό μπάσκετ με δυνατή άμυνα.

Εμείς θα πρέπει να απαντήσουμε με την ίδια σκληράδα, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο παρκέ και να δώσουμε στο κοινό μας το έναυσμα για να μας δώσουν ώθηση και κίνητρο για να κερδίσουμε αυτό το ματς που θέλουμε πολύ», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν.

“Όλα τα ματς που έχουμε δώσει με τον Παναθηναϊκό είναι υψηλών απαιτήσεων. Έχουν χαρακτήρα και παίζουν με πολλή ενέργεια σε όλο το ματς. Θέλουμε κι εμείς να αντιπαρατάξουμε την ίδια ενέργεια και να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρέσει. Όταν τα πράγματα λειτουργούν καλά για μας στην επίθεση, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει κανείς. Όμως και η άμυνά μας θα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας”, πρόσθεσε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Μπράιαν Ντάνστον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις