Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γιάννης Μανιάτης θεωρεί και όχι άδικα κομβικό το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και τονίζει ότι με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα είναι μία ανάσα από το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε στη NOVA:

Για το ματς με τον Άρη: “Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι αν περάσουμε από το Κλεάνθης Βικελίδης με τους τρεις βαθμούς, αν περάσουμε από μία πολύ δύσκολη έδρα, θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως και του χρόνου που λογικά θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλα ματς. Εγώ είμαι έτοιμος για αυτούς τους αγώνες. Θα είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό και θα μ’ αρέσει πάρα πολύ.”
Για την ανακοίνωση της Super 3 για τα θύματα της Θύρας 7 είπε: “Εγώ με το που την διάβασα ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Ωστόσο είναι πολύ καλή η κίνηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα. Πολύ σπάνια συμβαίνει. Ελπίζω όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα, σιγά σιγά να δουν το ποδόσφαιρο σαν γιορτή, γιατί πολλές φορές βλέπουμε ότι υπάρχει έχθρα ανάμεσα σε κάποιες ομάδες και αυτό δεν χρειάζεται. Πρέπει ο φίλαθλος να πηγαίνει στο γήπεδο και να χαίρεται που βλέπει ποδόσφαιρο.”

Για τις νίκες του Ολυμπιακού με 1-0:
“Είναι θέμα συγκυριών, γιατί η ομάδα δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα παίζει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς και σιγά σιγά θα σκοράρουμε περισσότερο.”

Για την καλή άμυνα του Ολυμπιακού, που είναι η 2η στην Ευρώπη μετά από αυτήν της Πόρτο: “Για μένα αυτό που παρατηρώ στον Ολυμπιακό είναι ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν κάθεται πίσω και όταν χάνουμε την μπάλα κατευθείαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας πρεσάρουν. Αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό και αυτό είναι η επιτυχία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθούν να βγάλουν κάθε Κυριακή αυτό που τους ζητάει ο προπονητής στην προπόνηση.”

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:
“Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει μέχρι στιγμής. Αυτά που μαθαίνω μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις είναι πολύ σημαντικά και με βοηθάνε σε καθημερινή βάση. Αφομοιώνω πολλά πράγματα τα οποία δεν ήξερα. Ζητάει κάτι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που ζητάνε στις περισσότερες ομάδες, καθώς θέλει να πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο όλοι οι ποδοσφαιριστές και μένα μόυ αρέσει αυτό, γιατί έχει η ομάδα πάρα πολύ τη μπάλα στα πόδια της και κάνουμε συνέχεια επίθεση. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλός, γιατί μιλάει σε κάθε παίκτη ξεχωριστά και του δίνει πολλές συμβουλές.”

Για τον ανταγωνισμό με τον Βασίλη Τοροσίδη: “Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Το αποδεικνύει αυτό κάθε εβδομάδα. Είμαστε και πολύ καλοί φίλοι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Ίσα ίσα μαθαίνω και απ’ αυτόν και μας βοηθάει αυτός ο ανταγωνισμός και τους δύο.”

Για τον τίτλο:
“Είναι ένα όνειρο για μένα. Πιστεύω ότι θα το ζήσω πολύ γρήγορα. Ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε