Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εξαγριωμένος ο κόσμος της ΑΕΚ

Ο Νίκος Θανόπουλος δικαιολόγησε το κόσμο της ΑΕΚ για την απογοήτευσή του
Ο Νίκος Θανόπουλος δικαιολόγησε το κόσμο της ΑΕΚ για την απογοήτευσή του

Σε σκληρή γλώσσα μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Νίκος Θανόπουλος, μετά και την ισόπαλία με τον Εργοτέλη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέβηκε σήμερα στους Θρακομεδόνες και τα… έχωσε στους παίκτες για τα τελευταία παιχνίδι χωρίς νίκη. “Έχουμε απαιτήσεις απο εσάς γιατί ξέρουμε οτι είστε καλοί παίκτες. Έχουμε όλοι ευθύνη για την εικόνα αυτή. Ο κόσμος όμως είναι δικαιολογημένα εξαγριωμένος με αυτά που βλέπει”.

 
Μάλιστα λίγο αργότερα μίλησε και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τις διοικητικές εξελίξεις, αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο.
 
Ο Νίκος Κούλης μίλησε στον Sentra 103,3 για το ενδιαφέρον του Χαράλαμπου Κοζώνη: “Τον κύριο Κοζώνη δεν τον ξέρω. Ούτε προσπαθώ να τον σαμποτάρω, ούτε «ευλογώ» τις κινήσεις του. Ενημερώνομαι και εγώ από τις εφημερίδες και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, γιατί η προσπάθεια για προσέλευση συμμέτοχων στην ΠΑΕ είναι γνωστή εδώ και εννέα μήνες. Αν είναι αλήθεια όσα ακούγονται για την αγάπη του για την ΑΕΚ, την τιμιότητα του και την οικονομική του εμβέλεια, τα οποία δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω, θα τον δεχτούμε ενθουσιωδώς. Θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό. Δεν υπάρχουν δύο πλευρές μετόχων και είναι λάθος να παρουσιάζεται έτσι”.
 
Με πρωτοβουλία των Αλεξόπουλου, Καφέ και Γεωργέα ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ της ΑΕΚ συγκέντρωσαν το ποσό των 20.000 ευρώ για την μπασκετική ομάδα, προκειμένου να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε