Site icon NewsIT

Έξαλλος με Τσιτσιπά ο Ζβέρεφ – Αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο ο Έλληνας τενίστας

22.08.2021 | 09:48
Έξαλλος με Τσιτσιπά ο Ζβέρεφ – Αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο ο Έλληνας τενίστας

Aug 21, 2021; Mason, OH, USA; Alexander Zverev (GER) waits for Stefanos Tsitsipas (GRE not pictured) to come back to the court after the first set of their semifinal match against during the Western and Southern Open at the Lindner Family Tennis Center. Mandatory Credit: Susan Mullane-USA TODAY Sports

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο “στόχαστρο” του Αλεξάντερ Σβέρεφ, αλλά και του κόσμου στο Σινσινάτι, με αποτέλεσμα να ακούσει και έντονες αποδοκιμασίες στο ματς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζήτησε τάιμ άουτ μετά το πρώτο χαμένο σετ και πήρε την τσάντα του για να μεταφερθεί στα αποδυτήρια. Το γεγονός εξόργισε τον αντίπαλό του, ο οποίος τον κατηγόρησε για επικοινωνία με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ο Γερμανός τενίστας υποστήριξε ότι πρόκειται για πάγια τακτική του Στέφανου, αλλά ο διαιτητής του εξήγησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Παρόλα αυτά, κατάφερε να “κερδίσει” τον κόσμο, ο οποίος και αποδοκίμασε στη συνέχεια έντονα τον Τσιτσιπά, όταν επέστρεψε στο κορτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version