Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελαμπντελαουί: Στο πλευρό του Ομάρ και η Φενέρμπαχτσε

Ελαμπντελαουί: Στο πλευρό του Ομάρ και η Φενέρμπαχτσε

Η «αιώνια» αντίπαλος της Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε, αλλά και η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέφρασαν τη στήριξή τους στον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης λόγω πυροτεχνήματος που «έσκασε» στα χέρια του την Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει υποστεί εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, με το μεγαλύτερο κίνδυνο να αφορά την όρασή του. Οι πρώτες δηλώσεις από τους γιατρούς του στο νοσοκομείο πάντως ήταν ενθαρρυντικές, αφού φαίνεται να είναι καλύτερα σε σχέση με χθες, με τη ζημιά να φορά κυρίως το ένα του μάτι.

Click4More: Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί! Βεγγαλικό «έσκασε» στα χέρια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο πλευρό του άσου της Γαλατασαράι, έσπευσαν αμέσως ο προπονητής της ομάδας Φατίχ Τερίμ, αλλά και ο συμπαίκτης του Αρντά Τουράν, ενώ δεν έλειψαν τα μηνύματα από την τουρκική ομοσπονδία, αλλά και την μεγάλη εγχώρια αντίπαλο Φενέρμπαχτσε.

«Μεταφέρουμε τις ευχές μας στον ποδοσφαιριστή του Γαλατασαράι Ομάρ Ελαμπντελανουί και στον σύλλογο της Γαλατασαράι, και ελπίζουμε ότι θα είναι υγιής το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά η τουρκική ομοσπονδία, ενώ σε μήνυμα της Φενέρ αναφερόταν, «Ευχόμαστε επείγουσα αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, Ομάρ Ελαμπντελανουί ελπίζουμε ότι θα ανακάμψει το συντομότερο δυνατό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις