Ενα 48ωρο πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 68-66 από την Άλμπα Βερολίνου μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τονώνει την ψυχολογία της ομάδας του.
Το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” και όλοι σκέπτονται τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στο ΟΑΚΑ.
«Την Κυριακή διεκδικούμε τον πρώτο φετινό μας τίτλο. Όλοι σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Ωραίο θα ήταν να πηγαίναμε στον τελικό με ανεβασμένη την ψυχολογία, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους 8 της Ευρωλίγκα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα το καταφέρουμε», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.