Site icon NewsIT

Ενθουσιασμένος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε για πρώτη φορά χιόνι (pic)

01.01.2021 | 10:28
Ενθουσιασμένος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε για πρώτη φορά χιόνι (pic)

Soccer Football - Carabao Cup - Quarter-Final - Everton v Manchester United - Goodison Park, Liverpool, Britain - December 23, 2020 Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring their second goal with teammates Pool via REUTERS/Clive Brunskill EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Μεγαλωμένος στην Ουρουγουάη, όπου και δεν χιονίζει ποτέ, ο Φακούντο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προπόνηση εν μέσω χιονιού της ομάδας του.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε από την πατρίδα του στην Αγγλία για να παίξει ποδόσφαιρο και άλλαξε κλίμα στο 100%, καθώς το μουντό και κρύο Μάντσεστερ δεν θεωρείται και η πιο… όμορφη πόλη για να ζει κανείς.

Ο ίδιος πάντως έδειξε να απολαμβάνει τις νέες εμπειρίες, μεταξύ των οποίων φαίνεται ότι είναι και το χιόνι. “Απολαμβάνω την πρώτη μου φορά ποτέ, στο χιόνι”, έγραψε ο Πελίστρι σε σχετική του ανάρτηση στο twitter.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version