Site icon NewsIT

Εντυπωσιακή η Ελλάδα! “Τεσσάρα” στη Φινλανδία

25.03.2017 | 18:26
ΦΩΤΟ epo.gr

ΦΩΤΟ epo.gr

Η εθνική Νέων ήταν σαρωτική κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Φινλανδίας, την οποία και διέλυσε με 4-1 μένοντας στο... κόλπο της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Θριαμβευτικά ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Νέων στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 4-1 την Φινλανδία .

Αν και βρέθηκε να χάνει από πέναλτι του Ερεμένκο στο 18′, η ελληνική ομάδα κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές μέσα σε ένα ημίχρονο, από το 48’ έως και το 90’+1’, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη υπεροχή της έναντι των Σκανδιναβών.

Το γκολ του Καμπέτση στο 48’ επανέφερε την ισορροπία στο σκορ (1-1). Λίγα λεπτά αργότερα, στο 62’ , ο Παυλίδης έδωσε το προβάδισμα και το αποτέλεσμα της επικράτησης διαμορφώθηκε με τέρματα του Βρουσάι (88’) και εκ νέου του Καμπέτση (90’+1’).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Λημνιός, Μπουζούκης (46’ Καμπέτσης), Βρουσάι, Ρέτσος, Νάτσος, Μιλόγεβιτς (33’ Μίγγος), Παυλίδης (78’ Μπαστιάνος), Φουάσης.

Φινλανδία: Κέτο, Άπο Μαένπα, Χάλμε, Πικαράινεν, Βερμάνεν, Λαπαλάινεν (83’ Κάλμαν), Ερεμένκο, Ατακάι (46’ Σοϊσάλο), Μίλο Μαένπα, Μοχάμεντ, Γλατιούπα (75’ Σαντάτ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version