Site icon NewsIT
16:20 Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Επέστρεψε από Ιταλία ο ΠΑΟΚ

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά τη φιλική ήττα από τη Νάπολι, το βράδυ του Σαββάτου

ΦΩΤΟ PAOKFC.GR

ΦΩΤΟ PAOKFC.GR

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής και ο Άγγελος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους παίκτες για το πρόγραμμα.

Ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε ρεπό για την Κυριακή ούτως ώστε να ξεκουραστούν μερικές ώρες και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη μέρα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στις 20.00, ενώ την Τρίτη ακολουθεί το πρώτο φιλικό εντός των συνόρων με αντίπαλο τη Ξάνθη στην Τούμπα.

Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (9/8) στο Λονδίνο κόντρα στην ΚΠΡ, ενώ το τελευταίο πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων θα διεξαχθεί στις 14 Αυγούστου στην Τούμπα με αντίπαλο την Ίντερ.

Διαβάστε ακόμα…

Έχασε από την Νάπολι ο ΠΑΟΚ αλλά κέρδισε πολλά (VIDEO)

“Μάτια” του Ρανιέρι στο Νάπολι – ΠΑΟΚ

“Άφαντος” απ’τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version