Site icon NewsIT

ΕΠΟ – ΚΕΔ: Δίνει συνέντευξη Τύπου ο Κλάτενμπεργκ

14.10.2020 | 14:37
ΕΠΟ – ΚΕΔ: Δίνει συνέντευξη Τύπου ο Κλάτενμπεργκ

Ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ έχει προλάβει να βρεθεί στο “στόχαστρο” για τις διαιτητικές αποφάσεις στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague, κι ο ίδιος αποφάσισε να… ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου

Ο Άγγλος παλαίμαχος διαιτητής θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και θα αναλύσει την οπτική του, μετά από λίγους μήνες στην Ελλάδα, ως επικεφαλής της ελληνικής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ.

Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να αποστείλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@epo.gr (ένας δημοσιογράφος και μία ερώτηση ανά Μέσο) μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήσεις, να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις που σταλούν είτε εκπρόθεσμα είτε με διαφορετικό τρόπο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version