Site icon NewsIT
20:44 Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

“Επτάψυχη” – Στα πέναλτι νίκησε τον Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη

Οι φετινοί τελικοί της Α1 πόλο των αντρών είναι οι καλύτεροι των τελευταίων χρόνων. Ο Ολυμπιακός που είχε κάνει το μπρέικ την Τετάρτη, ήθελε να πανηγυρίσει με τον κόσμο του το 27ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αλλά η Βουλιαγμένη απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, νίκησε στα πέναλτι και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο ματς που θα γίνει την Κυριακή στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Βουλιαγμένη έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα στο ματς, προηγήθηκε με 4-0 όμως ο Ολυμπιακός επέστρεψε και κατάφερε να ισοφραίσει 7-7 στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου παρά τις σημαντικές απώλειες που είχε ο ΝΟΒ λόγω αποβολών, κατάφερε να αντέξει και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός έχασε 2 πέναλτι και η Βουλιαγμένη πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη με 10-12. Ο πέμπτος τελικός θα γίνει στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Κυριακή στις 19.00.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-1, 2-0, 3-2
 
Τα τρίλεπτα της παράτασης: 0-0, 1-1
 
Τα πέναλτι: 2-4
 

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μάζης 3, Φουντούλης 3, Κολόμβος 2, Σχίζας 2.

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Γούνας 3, Αφρουδάκης 3, Καρούτζος 3, Κουλιεράκης 1, Βουλγαράκης 1, Μυλωνάκης 1

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version