Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έρευνα για απειλές στον Κάριους! Φουλάρει για τερματοφύλακα η Λίβερπουλ

Κάριους
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λόρις Κάριους έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τον τελικό του Champions League. Οι τεράστιες γκάφες του πορτιέρε των “ρεντς”… έσπρωξαν την κούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως έκαναν κάποιους φίλους της ομάδας να “ξεφύγουν”. Την ίδια ώρα, θεωρείται σίγουρο πως οι “κόκκινοι” θα κινηθούν για απόκτηση τερματοφύλακα.

Τα δάκρυα του Κάριους και η συγγνώμη που ζήτησε από τον κόσμο της Λίβερπουλ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού του Champions League φαίνεται πως δεν… συγκίνησαν όλους τους φίλους των “ρεντς”.

Ο Γερμανός πορτιέρε “κρέμασε” την ομάδα του Κλοπ και με δυο τραγικά λάθη “έσπρωξε” την κούπα του Champions League στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάποιοι οπαδοί της Λίβερπουλ φαίνεται πως… ξέφυγαν, αφού ο πέρα από τη σκληρή κριτική που του ασκείται, υπήρξαν και απειλητικά μηνύματα μέσω των social media.

«Σταυρώνουν» τον Κάριους οι οπαδοί της Λίβερπουλ και εύχονται να πεθάνει!

Οι Αρχές του Μέρσεϊσαϊντ ήδη ερευνούν την υπόθεση και όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας “… οι απειλές και οι προσβολές τέτοιου είδους μέσω social media αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά και ερευνώνται”.

Οι τερματοφύλακες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ

Μπορεί οι άνθρωποι της Λίβερπουλ να θέλουν να στηρίξουν τον Κάριους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά την ίδια ώρα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα.

Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα να έχουν ξεχωρίσει τρεις “δυνατές” περιπτώσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας “Mirror” και της ιταλικής “La Repubblica”, στο στόχαστρο των “ρεντς” έχουν μπει οι Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τζίτζιο Ντοναρούμα (Μίλαν) και Άλισον Μπέκερ (Ρόμα).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις