Site icon NewsIT

Εθνική Ελλάδας: Ο Τάσος Μπακασέτας αποχαιρέτισε τον Φαν’τ Σιπ και ο Ολλανδός τον αποθέωσε

27.11.2021 | 18:59
Εθνική Ελλάδας: Ο Τάσος Μπακασέτας αποχαιρέτισε τον Φαν’τ Σιπ και ο Ολλανδός τον αποθέωσε

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας, αποχαιρέτισε με μία ιδιαίτερη ανάρτηση τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σιπ, με τον Ολλανδό να απαντά αποθεώνοντας τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και ο Τάσος Μπακασέτας τον αποχαιρέτισε με ανάρτησή του στα social media, ευχαριστώντας τον για όσα του έμαθε και χαρακτηρίζοντάς τον «θαυμάσιο άνθρωπο.

«Μίστερ, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα μου έμαθες τα τελευταία δύο χρόνια. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που αξίζει τα καλύτερα. Σου εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα σου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο 28χρονος άσος της Τραμπζονσπόρ.

Ο Φαν’τ Σιπ απάντησε στον Μπακασέτα, ευχαριστώντας τον και τονίζοντας πως αποτελεί παράδειγμα ηγέτη εντός κι εκτός γηπέδου. «Σε ευχαριστώ Τάσο. Έδειξες ότι είσαι ο ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον» έγραψε ο Ολλανδός τεχνικός.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version